Snart lanseras Utia, där du kan söka ditt nästa jobb enkelt via en app.

Det ska vara enkelt att söka jobb. Därför släpps snart Utia, där du eneklt söker jobb med ett knapptryck och en video. Skapa en profil redan nu så hojtar vi när du kan ladda ner appen på App Store och Google Play!

Skapa din profil
Så många kommer få jobb i år via Utia
1500 st
Cajsa, 18

Det är jättekul att ha fått jobb via Utia. Jag har fått prata med många glada människor och det har även gett mig nya roliga jobberfarenheter!

Christoffer, 18

Via Utia har jag fått ett jobb med stor variation, som vidgat ens vyer samt kunskaper.

Frida, 16

Jag har använt Utia och jag har fått en riktigt bra inblick i hur arbetslivet fungerar!

Hur Utia fungerar

Skapa en profil i appen och matcha med jobb som passar dig. Alla jobb söks enkelt med ett knapptryck och en videoansökan.

Profil

Skapa en profil där du fyller i en profil och vad du vill jobba med. Spela även in en kort videopresentation av dig själv och matcha med jobb som du vill ha.

Ansökning

Sök alla jobb med ett knapptryck. Din profil skickas till företaget som rekryterar, helt CV-fritt. Vissa företag vill även att du svarar på några korta frågor i en videoansökan som ökar dina chanser till intervju.

Intervjuförfrågan

Få en notis från de företag som vill träffa dig som en intervju. De skickar tidsförslag på olika tider, passar de inte dig kan du föreslå nya tider direkt i appen.

Pass

Se ditt nästa jobbpass direkt i appen. Tid, datum och arbetsbeskrivning visas. Du kan även rapportera tiden du jobbat enkelt med ett knapptryck.

Skapa en profil redan nu så hojtar vi till när du kan ladda ner appen!
Skapa din profil